Det er nå en uke til VA-yngre sitt årsseminar går av staben – og vi i arbeidsutvalget kan endelig melde om at logistikken og programmet er på plass!
Med det har vi en haug av praktisk informasjon under;

Først og fremst har vi oppdatert programmet!

Reise til og fra Oscarsborg, 30.august:
Vi arrangerer buss fra Tollbugata parkeringsplass kl. 08.15. Bussen ankommer Drøbak Kirke ca. kl. 09.00, slik at vi når fergen som går 09.15.

Se etter en buss med VY-logo, og send gjerne epost til undertegnede dersom dere ønsker å benytte dere av dette – så skriver vi dere opp på reiselisten. 

  • Båt fra Drøbak – OscarsborgBåten shuttler fra kl. 08.30 – 09.30. Ankommer dere etter dette, anbefaler vi å sjekke rutetabellen på Forsvarsbygg sine nettsider.

    Merk at båtavganger etter kl. 09.15 er forbeholdt ankommende med buss fra Oslo sentrum. 

  • Oscarsborg – DrøbakHer gjelder vanlige rutetabelltider. Vi vil være i dialog med hotellet og Forsvarsbygg, og stiller med ekstra båtavganger dersom behovet oppstår.

Link til rutetabeller, samt informasjon om parkering:

31. august:
For dag 2 gjelder programmet. Båten shuttler i tidsrommet 08.30 – 09.00, men alle som skal videre til Slemmestad via buss må møte opp på båtene som går 08.30 og 08.40, da vi må på en 5-minutters pilegrimsferd for å nå bussene som kjører rundt kl. 09 fra Drøbak Kirke.

 

Praktisk informasjon:

  • Foredrag under felles-sesjonen, samt under A)-sesjonen holdes i Havnefortet.
  • Foredrag under B)– og C)-rekken holdes i nærliggende grupperom.

 

Vi ser frem til å møte dere alle neste uke!
– Petter Christensen