VA-yngre er endelig klare til å åpne påmeldingen av årsseminaret 2024! Årsseminaret vil finne sted i Ålesund på Scandic Parken 24 – 25 april 2024. Tradisjon tro, vil første dag være fylt av mange spennende foredrag, mens vi på dag to vil bli ekstra godt kjent med Ålesund kommune hvor vi blir tatt med ut på befaring av ulike anlegg. Ikke minst skal vi få nok tid til å mingle, bli godt kjent og vi vil få muligheten til å utvide nettverket vårt i vannbransjen.

Temaet for årsseminaret er «Rise of the Machines», hvor digitalisering vil være den røde tråden for neste årsseminar. Hvordan vil kunstig intelligens og digitalisering kunne påvirke arbeidshverdagen vår i fremtiden? Og hvordan kan vi bruke verktøyene på en trygg og effektiv måte? Selv om den røde tråden i seminaret er digitalisering, vil vi også i år sikre et bredt spekter av ulike temaer. Flinke og unge foredragsholdere vil komme og snakke om miljø, og kanskje får vi også noen kloke råd om selvledelse og mestring. Arbeidsutvalget i VA-yngre jobber nå med å sikre et bredt program som kan fenge både ingeniøren og fagarbeideren, og vi gleder oss til å kunne annonsere hele programmet i løpet av starten av neste år.

Med det ønsker vi velkommen til to spennende dager i Ålesund, og vi ønsker å takke kommende foredragsholdere, Ålesund kommune for god hjelp, partnere og sponsorer!

Praktisk informasjon:

Påmelding: Stengt

Påmeldingsfrist er 5. mars 2024 kl 18:00! Påmeldingen kan endres frem til påmeldingsfristen. Etter påmeldingsfrist belastes full deltagelse uansett avmelding. Plassen kan byttes med en kollega frem til 14 dager før konferansen.