Internasjonal aktivitetsgruppe

Vi i VA-Yngre fronter økt fokus på internasjonalt samarbeid, brobygging og det å lære av hverandre.
VA-yngre har også fått en plass i IWA Norges nasjonalkomité, hvor vi representerer medlemmene våre – primært med fokus på internasjonale samarbeidsprosjekt med lokale YWP-grupper.

I den sammenheng har vi opprettet en internasjonal gruppe som arbeider med nettopp dette, og i år er ambisjonen å reise til IWAs kongress i København 2022.

Her har vi dannet en samarbeidsgruppe med unge fra hele Norden som arbeider med aktiviteter og workshops som vi håper kan bidra til økt samarbeid både innad i Norden, og som en brobygger mellom VA-personell på verdensbasis!

Temaene for dagene omhandler bærekraft, digitalisering av bransjen og WASH – i tillegg til en dag tilrettelagt for studenter og nyutdannede.

De nordiske frivillige består av medlemmer fra hele vannbransjen, og har vist seg å så langt være et spennende forum for å lære litt om hva som rører seg i nabolandene våre.

Vi kan kontaktes på mail via International@va-yngre.no

Blogginnlegg!

Nedenfor har vi samlet blogginnlegg relatert til arbeidet den internasjonale gruppen gjør.

Her er det alltid rom for flere interesserte, om så bare for å teste om det er av interesse!

Ta gjerne kontakt ved spørsmål, ønsker om samarbeid eller andre henvendelser!

Reiseblogg fra  WaterMicro23, Australia

Reiseblogg fra WaterMicro23, Australia

Mitt navn er Hege Hovland og jeg jobber med drikkevannskvalitet i Bergen Vann. I juni 2023 dro jeg til Darwin i Australia for å delta på konferansen WaterMicro23. Dette var en konferanse om helserelatert vannmikrobiologi med over 200 deltakere fra hele verden. Her...

IWA World Water Congress & Exhibition, September 2022

IWA World Water Congress & Exhibition, September 2022

IWA verdenskongressen nærmer seg og her kan du finne alt du trenger å vite om VA-yngre sin deltagelse, aktiviteter i regi av Young Water Professionals og hva som skjer på den nordiske paviljongen.   I tillegg kan du delta på informasjonsmøte om IWA kongressen...