Internasjonal aktivitetsgruppe

Vi i VA-Yngre fronter økt fokus på internasjonalt samarbeid, brobygging og det å lære av hverandre.
VA-yngre har også fått en plass i IWA Norges nasjonalkomité, hvor vi representerer medlemmene våre – primært med fokus på internasjonale samarbeidsprosjekt med lokale YWP-grupper.

I den sammenheng har vi opprettet en internasjonal gruppe som arbeider med nettopp dette, og i år er ambisjonen å reise til IWAs kongress i København 2022.

Her har vi dannet en samarbeidsgruppe med unge fra hele Norden som arbeider med aktiviteter og workshops som vi håper kan bidra til økt samarbeid både innad i Norden, og som en brobygger mellom VA-personell på verdensbasis!

Temaene for dagene omhandler bærekraft, digitalisering av bransjen og WASH – i tillegg til en dag tilrettelagt for studenter og nyutdannede.

De nordiske frivillige består av medlemmer fra hele vannbransjen, og har vist seg å så langt være et spennende forum for å lære litt om hva som rører seg i nabolandene våre.

Vi kan kontaktes på mail via International@va-yngre.no

Blogginnlegg!

Nedenfor har vi samlet blogginnlegg relatert til arbeidet den internasjonale gruppen gjør.

Her er det alltid rom for flere interesserte, om så bare for å teste om det er av interesse!

Ta gjerne kontakt ved spørsmål, ønsker om samarbeid eller andre henvendelser!

YWP Nordic / NORDIWA Workshop

YWP Nordic / NORDIWA Workshop

VA-yngre og YWP holder workshop om innovasjon i den nordiske vannbransjen! YWP Nordic har de siste månedene planlagt en workshop til NORDIWA 2021.Arrangementet foregår over Zoom, og vil omhandle innovasjon i den nordiske vannbransjen. Vi vil forsøke å nyttiggjøre oss...

Konkurranse: Vinn gratisbillett til IWA Digital World Water Congress!

Konkurranse: Vinn gratisbillett til IWA Digital World Water Congress!

Konkurranse i samarbeid med IWA Norge!I samarbeid med IWA Norge ønsker vi å fronte IWA Digital World Water Congress, som går av staben i månedsskiftet mai/juni. Vi har i den sammenheng laget en liten quiz, hvor 8 heldige vinnere får hver sin gratisbillett! Ettersom...