Internasjonal aktivitetsgruppe

Vi i VA-Yngre fronter økt fokus på internasjonalt samarbeid, brobygging og det å lære av hverandre.
VA-yngre har også fått en plass i IWA Norges nasjonalkomité, hvor vi representerer medlemmene våre – primært med fokus på internasjonale samarbeidsprosjekt med lokale YWP-grupper.

I den sammenheng har vi opprettet en internasjonal gruppe som arbeider med nettopp dette, og i år er ambisjonen å reise til IWAs kongress i København 2022.

Her har vi dannet en samarbeidsgruppe med unge fra hele Norden som arbeider med aktiviteter og workshops som vi håper kan bidra til økt samarbeid både innad i Norden, og som en brobygger mellom VA-personell på verdensbasis!

Temaene for dagene omhandler bærekraft, digitalisering av bransjen og WASH – i tillegg til en dag tilrettelagt for studenter og nyutdannede.

De nordiske frivillige består av medlemmer fra hele vannbransjen, og har vist seg å så langt være et spennende forum for å lære litt om hva som rører seg i nabolandene våre.

Vi kan kontaktes på mail via International@va-yngre.no

Blogginnlegg!

Nedenfor har vi samlet blogginnlegg relatert til arbeidet den internasjonale gruppen gjør.

Her er det alltid rom for flere interesserte, om så bare for å teste om det er av interesse!

Ta gjerne kontakt ved spørsmål, ønsker om samarbeid eller andre henvendelser!

IWA World Water Congress & Exhibition, September 2022

IWA World Water Congress & Exhibition, September 2022

IWA verdenskongressen nærmer seg og her kan du finne alt du trenger å vite om VA-yngre sin deltagelse, aktiviteter i regi av Young Water Professionals og hva som skjer på den nordiske paviljongen.   I tillegg kan du delta på informasjonsmøte om IWA kongressen...

Informasjonswebinar om IWAs World Water Congress

Informasjonswebinar om IWAs World Water Congress

Påmelding til IWAs World Water Congress er i full gang, og med det inviterer VA-yngre alle interesserte til et informasjonswebinar 20. juni kl. 10.00 - 11.00! Dette kommer trolig til å bli en av de største VA-samlingene i Norden på lang tid, og dette er et arrangement...